lauantai 23. joulukuuta 2017

Sydämmeeni joulun teen!

Kohta  hiljennytään jouluun!

Meillä vielä huomenna leivinuuni lämpivää ja siellä paistuu Karjalpaisti ja laatikot, se on vanha tapa tiällä Karjalassa. Laatikot on melekein valamiiks tännään tehty. Kinkku on ens yön uunissa!


Ensimmäisen kerran on miulla semmonen joulu, jotta kaikki suap tehä rauhassa kun ei tarvii rientee navetalle. On vielä uus assii miulle tämmönen!


Toivotan teille oikein hyvvee ja rauhallista Jouluu ja kukkaisoo tulevoo Uutta Vuotta!



11 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että elämä vähän helpottaa vuosien navettahommien jälkeen, joulu on ihanaa silloin, kun se on rauhoittumisen aikaa.
    Kaunis seimi ja kukat!
    Hyvää joulua!

    VastaaPoista
  2. Sinulla on niin upea seimi, sellaisen vielä teen/hankin myös itselleni! On mukavaa, että rauhassa olet saanut Joulua valmistella, askareihin ei ole ollut enää kiirettä.

    Oikein ihanaa Joulun aikaa sinulle ja perheellesi! Pian alkaa kevät...

    Ps. Upea banneri, upea amaryllis ja cymbidium

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa hyvälle, on ihanaa herätä aamulla kinkun tuoksuun. Oikein tunnelmallista ja makoisaa joulua sinne. ❤️ - Katja

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, rauhallista ja levollista joulua Sinulle ❤️

    VastaaPoista
  5. Just tänää miätiinki, että miltähän tuntuus, ku sais viättää joulua iliman navettatöitä. Muutama vuasi viälä menöö. Tunnelmallista joulua sinne!

    VastaaPoista
  6. Hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa❤

    VastaaPoista

Parempi myöhään!

 Parempi myöhään, kuin ei millonkaan! Sain Kruunuvuokolta haasteen, koska kukkii!  Hiidenkiven puutarhan Minna, oli alunpitein haasteen lait...

Suosituimmat artikkelit