Rannan pihassa

Rannan pihassa

keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Kevätkiireitä!

Hei vuan!
On ollu niin kiirettä jotta en oo joutanu panneutumaan tähän bloki assiiseen.
Meillä on kevätkylvöt loppusuoralla, aamulla ol yks kevään kauneimmista näystä meijän pellolla kun kylvömies kylyvi ohroo, toivotaan vuan luojalta kasvuu, sopivasti saitta ja lämmintä.Pihalla tapahtuu kovasti asioita, tulppaanit ovat toinen toistaan kauniimpii vaikka myyrä ja jänis kurittikiin niitä. Vyokkoja, narsissija, esikoita ym. on kovasti kukassa.


Tämä narsissi on niin voimakkaasti kerrottu, jotta se ei jaksa pittee kukkoo pystyssä vaan taittaa sen jos ei tue sitä. Onkohan se Golden Ducat, siirsin sitä maatilata tänne ja se on ollut ainakin kolomekymmentä vuotta tilalla.


Himalajanjalkalehti yllätti ja näyttää eka kerran hienon kukintansa.


Lopuksi laitan kuvan isosta tulppaanista joka on pöyvälle ottamassani kimpussa.


Ois paljon kerrottavvoo vaan ens kerralla lissee.
Kiitos jos kommentoit.

6 kommenttia:

 1. Vihdoin muistin käydä katsomassa toimiiko lukijat-nappisi ja toimiihan se. Sinun kannattaa käydä lukemassa ja kommentoimassa muiden blogeja, sillä siten muut löytävät helpommin tiensä tänne.
  Puutarhassa tapahtuu nyt niin kiivaassa tahdissa, ettei oikein tahdo blogia päivittämään ja muiden juttuja kommentoimaan. Ihanaa, että vihdoin tuli kesä. Mukavia kesäpäiviä sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en aina hoksoo heti kommentoija. Alakukesä on ihmeellistä aikoo kun kaikki on kovassa kasvuvimmassa, ja kiirettä pittää kestee mukana. Meillä ol tännään 25 astetta parraillaan, tarken.

   Poista
 2. Täällähän kylvetään täyttä päätä. Meillä tulppaanien kukinta alkaa olla ohi, mutta muut onneksi jatkavat. Tämä on niin ihanaa aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kaikki myöhässä, viljat vasta orastuu. Kylymee on ensviikoks luvattu ja vanhakansa sano jotta, vilu viljan kasvattaa. Tämä on kesän kiivainta aikoo kasvien kasvussa. Kaikkii kaunista on paljon. Meillä kielo ja luonnon kullero on nyt parraimmillaan.

   Poista

Huh hellettä!

Ihan silimille hyppäs tuo  viimekertanen rentukka kuva. Otin sen ojasta ja on kyllä niin keltanen kuin voip olla, kaunis kukka kylläkin. Vai...

Suosituimmat artikkelit